Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

ensamheten har
blivit min
vardag

att äta
en pizza
ensam

kanske är
en förklaring
av
ensamheten

känslan av
att vara utanför

att inte
helt ta del




Fri vers (Modernistisk dikt) av virre
Läst 359 gånger
Publicerad 2009-12-13 19:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre