Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nytorget

ett mörker
belagt Nytorget

Söndagskväll i
December

Jag bor inte
i de här

mina barndoms
- kvarter

ändå är det
hitt jag
drar mig

sent vaknad
söndag

favouritpizza
och minnen
av sedan länge

förlorade vänner




Fri vers (Modernistisk dikt) av virre
Läst 318 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-13 19:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre