Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sinnestår

Det är December
mörkret ute
är vår bedrövelse

i natt kommer
snöflingor dansa
som förlorad
kärlek

eller så är
det min
ej ännu upptäckta
kärlek

till den här
diktens
sanna hjältina

för i natt
kommer jag med
svårhet
somna

i längtans
fyllda
drömmar

om
besvarad
kärlek

att inte
varje dag
avslutas
påbörjas

med en minnestår
från längtan
att äta upp

ensamheten.




Fri vers (Modernistisk dikt) av virre
Läst 337 gånger
Publicerad 2009-12-13 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre