Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dra i nödbromsen

Om någon skadats -
dra genast i nödbrommsen

så dra i
den då

det här livet
har borrat

djupa sår
i mitt
kärleks
hjärta

som svarta
fläckar
i själens blodomlop

sargad och sårad
jag har
förträngt

hur en är
lycklig




Fri vers (Fri form) av virre
Läst 338 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-13 20:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre