Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ädelpekoral i sin prydno. Läses på egen risk!


Och här behövs fejas

Och här behövs fejas och här behövs putsas
ty snart är det jul och då vill man ha grant.
Ej möjlighet att sig med Bach få förlustas
är sorgligt till tusen för en musikant.

Men Bach kan nog vänta ännu några dagar
tills stöket är borta och julefrid rår.
När skinka och sill har förnöjt (förhöjt..) våra magar
jag åter till spelbord och orgelverk går.




Fri vers av baruk
Läst 202 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-14 00:08



Bookmark and Share


  walborg
Det här var roligt och härligt att läsa. Kan verkligen identifiera mig med författarens längtan efter frid och ro och meningsfull samvaro med Bach sedan det lekamliga livet blivit avklarat - den jordiska ramen för en rik andlig och sinnlig upplevelse i musiken.
2009-12-14

  Catharina Edin VIP
Det verkar som att jag måste ta och lyssna lite på Bach!
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

baruk