Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lucia

Jag sitter spänt och
väntar
Glitter fattas
En tomteluva försvinner
Batterier som är slut

Allt för att komma i rätt
stämning
Jag hör sakta sången
komma närmare

Lucior skrider sakta in
och några tomtar
o pepparkakor

Tårar av stolthet
syns på dom vuxna

Luciatåget ställer sig
sakta framför oss

Lite glitter snurras upp
på ett finger
Ett ljus åker in i munnen
som därmed blir en lampa

Ett lucia tåg skrider sakta ut
Det vackraste och finaste




Fri vers av christie
Läst 294 gånger
Publicerad 2009-12-14 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

christie