Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Små bagare

Med ögon som glittrar
och mjöl överallt
tar dom med glädje
tag i kaveln och bakar
ut degen

Många små hjärtan
gubbar, gummor och
bockar skapas
av dessa små bagare

Det slinker in både en
och två o tre degbitar
i munnen som avnjuts
av dessa små bagare

Som avslutning bjuds
av dessa härliga kakor
med tända ljus
och rödrosiga kinder
och glttrande ögon




Fri vers av christie
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 00:34



Bookmark and Share


  Blåbäret
pepparkaksdegen är godast, utan tvekan! :)
ljuvliga minnen som väcks och skapas... (trots mars månad)
2010-03-14

  Hans Christian
En text som man blir glad av ! Det tackar jag dig för. Mysig text !
2010-01-20
  > Nästa text
< Föregående

christie