Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Ett litet barn ropar
Mamma jag är rädd

Gråt inte lilla barn
jag finns här

Ingenting är farligt
jag ska skydda dig

Det lilla barnet kurar
ihop sig i mammans
famn
börjar sakta ta lugnare
andetag och gråten
tystnar

Mamma lägger barnet
på sin kudde och bäddar
in honom i sitt täcke

Lägger nallen bredvid
så att han inte ska känna
sig ensam

Barnet snusar i sin
säng lugn och trygg




Fri vers av christie
Läst 310 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 09:21



Bookmark and Share


  oMareld
underbart skrivet
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

christie