Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag skulle straffas mer...

En ängel från helvetet kom och väckte mig.
Ängeln piskade mig med ris och väckte mig.
Min kropp var blodig, det var svårt att röra sig.
Det vita lakanet hade blivit rött.
Jag straffades för mina synder.
Alla tårar jag hade fällt räckte inte till.
Jag skulle straffas mer...

© Brown
Copyright 2001




Fri vers av Lene
Läst 372 gånger
Publicerad 2004-06-23 10:29



Bookmark and Share


  reback
så tungt så jag har svårt att läsa. Oerhört berörande. Fy satiken vad orättvist allt är.
2004-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Lene

Mina favoriter
Älska aldrig en poet