Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Några tankar om "evighet"


Och om du och jag ej vågar tro

Och om du och jag ej vågar tro
på en lyckans skimrande sagobro
som leder högt över jordiska band
när vi slutat vår dag i lidandeland
så kommer en tanke mig nu till del:
kanhända, vem vet, om vi båda har fel.

Kanhända det verkligen finns ett land
där människor räcker varann sin hand
när det som var trasigt och brustet flytt
och allting blir helat och läkt och nytt.
Där vännerna mötas, varann återser
och Herden själv kommer mot oss och ler..




Fri vers av baruk
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-12-14 16:10



Bookmark and Share


  Blåbäret
det ryms tro,hopp och förtröstan i raderna

det krävs mod att välja att tro
men även mod att inte tro

stannade upp lite och behövde nog läsa detta
2009-12-14

  Catharina Edin VIP
låter helt underbart - Herden -
2009-12-14

  walborg
Våra bilder får vi genom löftena i Bibeln och och det som lovas där. Jag tror vi längtar efter olika saker beroende hur vårt liv har varit och de föreställningar vi bär inom oss. En återförening med dem jag älskar och mötet med Gud är mina personliga bilder som jag innerligen hoppas på att få bortom livet. Ren kärlek.
2009-12-14

  lycksele
Hoppet är det sista som överger människan ... även om det är ett halmstrå bara.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

baruk