Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland ljuger sanningen.

Det sägs att man inte vet vad man vill ha förens man förlorar det,
men det är fel.

Jag vet exakt vad jag vill ha,
och ändå glider han mig ur fingrarna.

Lämna mig inte älskade




Fri vers av Annine
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-14 18:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annine
Annine