Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citerar mig själv för en gångs skull


Du delade min själ

Du delade min själ
på längden
och tvären.
Den skarpslipade saxen
klippte av
min livsnerv
innan jag fattade
vad som skedde.
Du fick ju
den andre
som förresten
verkar riktigt trevlig.
Tror du
han ville hjälpa till
att dra
min vanförevagn




Fri vers av baruk
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-14 20:52



Bookmark and Share


  walborg
Så fint att läsa detta, men syftningarna gör mig litet osäker om sammanhanget ...
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

baruk