Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel spegel

Ser en människa i spegeln

Oh nej det är ju jag

Fan vad äcklig du är

Fan va ful du är

Jag hör andra säga

Va fin du är har du gjort
någont med håret

Men fattar ni inte jag hatar
mig själv
JAG har aldrig tyckt om mig själv

Varje dag är ett helvete
att sätta på sig kläder när man
hatar sin kropp hela sig

Jag kan inte förstå att andra
vill krama mig vara i min närhet

Mår så illa

Snälla spegel släck ditt ljus
Låt mig slippa se




Fri vers av christie
Läst 328 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-14 21:42



Bookmark and Share


  aol
kände igen mej på nåt vis, oj vad dikten grep tag kände en sorg,
2010-05-10
  > Nästa text
< Föregående

christie