Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egencitat


När du är din sång

När du är din sång
och din sång är du
kan ej världens tvång
bryta dig itu
ej du fruktar nu
döden kall och lång
när du är din sång
och din sång är du




Bunden vers av baruk
Läst 229 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-14 22:44



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Väldigt vackert!
2013-02-02

  Missi VIP
Åh, sanningens ord. Det är ju precis så! Får jag skriva ner den här i min citat/dikt-bok? Skulle göra mig väldigt glad
2010-03-06

  En strimma av guld
En tanke om en sång, sången som får mig att le. Denna fick mig att le ;-), tyckte om denna dikt.
2009-12-18

  walborg
Underbart och säreget vackert och förtröstansfullt - harmoni!!!
2009-12-18

  Catharina Edin VIP
Låter härligt; att vara sin sång -
2009-12-15

    ej medlem längre
åh, så fin. underbar. som en smekning över kinden nu när jag är på väg i säng. tack, vännen.
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

baruk