Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God natt, poeter!


Liten kvällspekoral

Så går vi nu till vila, ni och jag
och gången är för alltid denna dag.
Må alla goda tankar ni gett ut
få följa oss, tills natten tagit slut




Bunden vers av baruk
Läst 185 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-14 23:25



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Långt ifrån något pekoral detta! God natt, god sömn poet!
2009-12-18

  walborg
Så glad jag blir av att läsa denna underbara lilla godnattdikt!!!
2009-12-18

    sajo
Dessa ord gillar jag verkligen. Något jag ska tänka på då jag ikväll går till sängs. Bra skriftat.
2009-12-17

  Catharina Edin VIP
Ja, godnatt och godmorgon och god eftermiddag - jag ligger visst lite efter i läsningen!
2009-12-15

  thyra
Tack för fin önskan :) Godnatt!
2009-12-14
  > Nästa text
< Föregående

baruk