Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Julstämning

 

Snön den faller mjukt och nära

mörker skymtar stjärnan lyser

ett vinterlandskap skådas

så vackert och fridfullt

 

 




Fri vers av Lindizz
Läst 329 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-15 15:15



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Delar av mig och Norrköping önskar dig en God Jul
2009-12-23

  karenina VIP
ja det här var en riktigt fin vinterbild. den första snön föl här idag, en väldigt speciell känsla :)
2009-12-15

  Lena K Nilsson VIP
Vackra små rader...
2009-12-15

  Mr Lindemann VIP
Ja, fint och stämningsskapande
2009-12-15

    tramp
Varde vinter och så fick det bli.
Snötyngda granar här hos mig

Applåd för din ordmålade vinterbild !
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lindizz