Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i snögloben

 

jag kan se fram i intiden

där vi är i huset i snögloben

 

ett litet litet barn slår sig snart igen

och två barn gråter,

en kvinna irrar varv på varv med

en trasa i handen

 

men det verkar aldrig riktigt bli rent

annat än tillfälligt

 

en man tycks smalna av

mer för varje dag

 

'jag tror jag mår

lite bättre, idag

mår jag sämre'

 

om nätterna, om morgnarna

om kvällarna skräller hostan

 

och de små barnens näsor

rinner och det stora barnet

häver ibland ur sig saker om

 

skolan där alla bråkar

men vill inte prata om dem

 

utan tycks ständigt skriva

på nya önskelistor

 

medan en kvinna och mor

går runt med en disktrasa

och önskar sig något annat

 




Fri vers av molly crayons
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-15 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons