Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Julsnö det har vi väntat på här i Norrland nu är den här.


Lycka kan vara så mycket...

Det vita som bäddar in och gör det mjukt.

Äntligen kommer den snön i massor.

Måste ut i vinterluften, tar på varma jackan, kängor och mössa.

Går på oplogad vinterväg, det knarrar under mina fötter.

Trädens grenar ser sagolika ut med rimfrost och snö.

Domherrarna förbådadade redan i söndags att nu kommer det snö.
Dessa vackra fåglar är ett säkert tecken.

Mina barnbarn gör snöänglar.




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-15 19:48



Bookmark and Share


  Vind
...och lyckan kan vara så liten, som en vinterdag och kännas så stor
2009-12-16

  Christine Sabel
Precis som det ska vara!!
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP