Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett Ninasvar :-) Se hennes skrivarstjärna lyser klar!
Själv får jag rimspader snart när de usla rimmen trillar ut en en fart....

 




Julrimskommentar

En väninna gör nakentomtar av keramik
hon gör sig en hacka men blir inte
rik

Tänk att till Jul under kläder vi kör
reklamens nakna reklamarer vi hör 

Fetare skägg svenskarna får
håliga plånböcker grisar med sår
för saffran är ju så dyrt i år!

Lusses katta brände sin tass
mamman har låst in sig på dass

Tvaga liten kropp och raka bort allt hår
Julångesten bliver svår i år
men med lite tur
blir det ännu en vår

Lena




Fri vers av Lena Renman
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-15 19:55



Bookmark and Share


  Lena Renman
Nu är Julen över och frånvaron av "klöver" rimmar illa med realisation men kilona har lagt på utan pardon och snön den slaskar under skon för det var så länge sen jag tappade tron...
Hej åh hå efter nyår kan man få en liten lite vardag igen..
2009-12-29

  Nina Ahlzén
Lena så skön, rimmar å trimmar, en morsa på dass, en bränd liten tass-nu ska vi svulla å pengar ska rulla! Hej å hå min fina vän, själv har jag inte en spänn.
2009-12-15

  lodjuret/seglare VIP
fantastiskt roligt att läsa någonting mera sådär av en händelse i förbigående... igen, av dig
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Lena Renman
Lena Renman