Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
shit...och jag som trodde att allt höll på att bli bra igen...


Helvetet rakt in i mitt hjärta

Helvetet brakar löst
rakt ovanför mitt huvud
och min värld splittras
i tusen bitar.

allt jag hållit kär
säger nej
och försvinner.

mitt hjärta exploderar
och låter floder
översvämma mina ögon.

det jag hållit kärt
vet inte vad det vill
och med det
dras jag rakt ner i mörkret.

mina livsviktiga ljus har slocknat
och jag slocknar med det.

hur ska jag kunna fortsätta
när mitt livsinnehåll
stöter mig från sig?

bakom stängd dörr rinner tårarna
och jag känner hur tomheten slukar hela mig.

livet är inget värt
och ändå fortsätter jag leva det.




Fri vers av Tody
Läst 345 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-15 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tody
Tody