spontana ord en sömnlös natt

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spontana ord en sömnlös natt




Vinterhjärta

 

 

 

snön föll i natt
målade världen utanför i vitt
men här inne är min värld fortfarande svart

det är så tyst
men samtidigt inte
för mitt hjärta pratar oavbrutet
om känslor jag inte har rätt att yttra längre

jag försöker att inte känna
men det är så svårt
när känslorna är så starka

tanken på dig gör mig varm
utan dig är jag iskall
det är mitt eget fel
som tappade en sådan underbar flicka
jag får skylla mig själv
för att jag har en evig vinter i mitt hjärta

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 786 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-12-16 02:35



Bookmark and Share


  Nina Nightwish
sorgset fin...
2010-01-01

    eva m h
Rannsakande dikt i vintermiljö
2009-12-21

  Deliria
Ibland kan man bara inte hjälpa att man tappar bort personer, hur mycket man än älskar och behöver dem,
och för att vara iskall skriver du ändå väldigt vackert.
2009-12-17

  Gunnar Hilén VIP
Visst skyller man sig själv en tid...men förståelsen för helheten kommer. Kram !
2009-12-16

    ej medlem längre
Vackert skrivet med sorglig innebörd!
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP