Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Diktpaus från ett hantverk

Nu gör jag ett rejält hantverk i köket
Jag sandpapprar 26 skåphandtag för hand
Tänkte jag måste öva på mitt tålamod
Har många gånger påbörjat ett projekt
Utan att fullfölja det
Men denna gång skulle det se hemskt ut
Om jag inte gör färdigt alla handtagen
Nu har jag bara 20 handtag kvar
Men var tvungen att ta diktpaus...




Fri vers av Anjeska
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 13:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska