Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel

En himmel utan bekymmer
som skyn bara skymmer


En ängel utan vingar
som djävulen bara tvingar


En ängel med brutna ord
som försöker fly till nord


Som stannar upp ett tag
och lyssnar på dina andetag

Andetag efter andetag


Tunga, starka snyft
Det hörs inte ett knyst


Änglatårar torkar till slut
för fler kommer aldrig mer ut.




Bunden vers (Rim) av coleve
Läst 783 gånger och applåderad av 21 personer
Utvald text
Publicerad 2009-12-16 15:04



Bookmark and Share


  Sofia Hansson
Mycket fin, på nått sätt är den väldigt söt
2010-03-03

  kärleks ängel
underbar rytm!
2010-02-18

  Mr Lindemann VIP
Som en ängel från skyn. Det tar bara nån minut. För dig att flyga över byn. Dina vingar dom blänker. Av solens vackra strålar. Jag står där och tänker ifall du bar det rätta blänket?
2010-02-18

  sellout
vacker.
2010-02-15

    Fiaaa
värkligen fint! värkligen!
2009-12-17

    ej medlem längre
Oh, precis vad jag behövde nu! Tack
2009-12-16

  oMareld
fint! bra rim
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve