Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten på svenska, den engelska "´Heaven is our choice"


Himlen är vårt val


Vi skall alla bli förlåtna i tårar och glädje
Förbjuden kärlek från två olika världar slutar med ett skott


Vi måste dö för att Gud skall låta oss vara tillsammans
Vi kommer att träffas igen


Det kommer alltid att vara vi i tårar och glädje
Med smärta i mitt hjärta måste jag säga att vi måste dö

Blunda och känn min kärlek
Min kärlek som är menad för dig


All smärta

All sorg

Allt elände

Som människor har orsakat oss kommer att försvinna

Våra själar är rena som röda rosor i våra hjärtan


Förbjuden kärlek kostar mer än tusen liv
Ingen förstår hur kärlek mellan två olika världar kan vara så vacker och underbar


Blunda älskling
Känn min hud mot din


Alla känslor flyter runt i våra kroppar när vi gav varandra en sista farväl kyss som måste vara sann

Så Gud kan föra oss samman och ge oss en framtid tillsammans


Blunda älskling
Torka dina tårar


Vi kommer att dö med glädjetårar men med ett leende på våra läppar för att vi båda vet att vi kommer att träffas igen


Så älskling,
ge mig min sista kyss innan vi möts i himlen med vingar av en fjäril








Fri vers av coleve
Läst 371 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-11-09 19:16



Bookmark and Share


  PPQ
En mycket stark text som väcker tankar
2011-11-09
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve