Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sång där inom mig där hjärtats tårar är musiken


Våga lita på mina sanna ord

Även fast en stor mur står emellan oss

Kan vi fortfarande riva ner den


Ärlighet

Tillit

Och

Kärlek


Är mina ord,

Våga se mig i ögonen
Våga visa dig


Vi har själva byggt upp den här muren på varsin sida,

Tegel för tegel

Sorg för sorg

Kärlek för kärlek

Lycka för lycka



Och vi står på varsin sida

Slitna
Trasiga
Smutsiga

Rödgråtna ögon

En kämparglöd fylld med kärlek och värme

Som håller oss varma över natten
Och
Som skänker en kärlekstanke

Våga lita på mig när jag säger att allting kommer att bli bra
För jag har en plan älskling


Riv ner muren och kom till min famn
Sätt huvudet tätt intill på mitt bröst och lyssna på mitt hjärtas röst

Du kommer att höra låten spelas om och om igen

"Vi är fria"

"Vi är fria"

"Vi är fria"












Fri vers av coleve
Läst 450 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-11-25 22:24



Bookmark and Share


  Mess
Vilken fantastisk text. Gjorde min dag, gjorde mig glad.

Inombord
Innanför
Revben
Inuti hjärtat mitt.
2011-12-02

  Robin V
En snyggt skriven medvetandeström som onekligen får mig att tänka på Pink Floyd.
2011-11-26
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve