Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva med ett halvt hjärta



Två personer som har en stor roll i livet

Två personer som är sig olik från den andra

Två personer som siktar högt i livet

Allting känns så långt bort men ändå inte

En krokig väg är det enda dom kan se



En ilsken liten flicka med ett brustet hjärta
Som bara skriker smärta

Den här lilla flickan vill gå sin väg
I hopp om att nå sitt mål

Samtidigt ser hon den andra flickan stå
Och se på hur den lilla flickan försöker gå

Ett perfekt liv hon har
Tillsammans med sin älskade hon tar

Ett steg från kylan
Och hon hör hur vargarna ylar



Hon känner trygghet och kärlek
Hos sin älskade


Flickan ser sig i spegeln
Och
Ser sin spegelbild av sig själv


Flickan är jag
Och
Jag ser min spegelbild

Lycklig, lycklig för att få vara mig själv

Lycklig

För att jag får luften utav sin älskades andetag








Fri vers av coleve
Läst 456 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-04-15 16:50



Bookmark and Share


    J. Herward

Dualistisk. Bra.
2012-08-28

  Bibbi VIP
Gillar.
2012-04-15
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve