Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är fast i en hjälplös själ



Kom

Lägg dig under mina vingar
Och känn kärleken flyta genom dina ådror

Låt dom bli blodssprängda
Låt det regna

Viska ord som jag aldrig någonsin skulle glömma
Visa mig världen på ett sätt som jag aldrig någonsin sett
Låt mig få höra din röst en sista gång

Låt mig få känna dina kindben tätt intill min hand

Låt mig aldrig få glömma

Låt mig få vila

Låt mig få somna i din famn

Låt mig få sjunga så alla löven på träden blir gröna

Låt mig få njuta av min sista stund i det verkliga livet



När min livslust försvann

Försvann min känsel

När mina ögon brann

Försvann min syn

När mina öron blev för svaga för alla ljud

Försvann min hörsel



Och jag skulle inte kunna
Känna,
Se
Eller höra om du fanns där


Så, jag ber dig att få låta mig gå












Fri vers av coleve
Läst 444 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-10-09 15:21



Bookmark and Share


  aol
verkligen en skrift som grep tag i mej vännen, applåder,
2012-04-15

  Anna*
Vackert och sorgligt men viktigt att vara sann och leva fullt ut! Applåderar
2011-10-10
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve