Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt hjärta skriker


Snabba blickar tittar snett
Hugger mig långsamt i hjärtats fett


Smärtans väggar blir allt större och större


Kämpar emot för att få ett slut
Men jag hittar aldrig vägen ut


Se, hur labyrinten växer


Alla år som är samlade på en enda hjälplös liten tår
Som ser ett ljus långt där borta där ögat når


Känslan går runt i cirklar
Men ändå sitter jag i min ensamhet och virkar

"Lyckans spår"


Du tar makten ifrån mig av allt jag hållit kär
Men jag står fortfarande här


Se, vilken stark människa jag är








Bunden vers (Rim) av coleve
Läst 461 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-09-25 16:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve