Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är linan som håller mig kvar


Tunna tyger, lager på lager
Som blåser i motvind

Ljuva röster och sånger i min omgivning
Men
Ensam i mina tankar står jag kvar

Endast ett ljus i min själ så klar

Stjärnor som lyser i vattnets glans
Fåglar som flyger vid vattnets kant

Så oberörd och bekant

Varje tår som faller nedför min kind
Så smärtsam, så fridfull

Eld i vatten, vatten i eld
Gnistan finns men ej är sänd

Vattnets gud i stjärnans hörn
Lyssnar försiktigt medans han dör

Kom,

Låt oss dansa vår sista oförglömliga dans








Fri vers av coleve
Läst 434 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-09-08 22:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve