Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När tystnaden upphör


Jag ser dina tårar rinna nedför din kind
Fastän du sover

Jag känner smärtan i varje hörn i din kropp
Fastän du ligger stilla

Jag kan höra din röst som skriker så mycket att det ekar
Fastän det är tyst

Din pulsådra bara pumpar och pumpar och snart,
snart forsar det ut blod

Som ett vackert vattenfall


Låt vattenfallet få växa, och växa
Så högt som träd och berg

Känn kylan i vinden
Lyckan i dropparna
Och kärleken i värme

Känn friheten i ditt liv








Fri vers av coleve
Läst 413 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-03-10 13:48



Bookmark and Share


  LassO
nice
2012-05-17

  Lasseman VIP
Wow!.. denna din text kände man av, och blev berörd.. bra skrivet
2012-03-12
  > Nästa text
< Föregående

coleve
coleve