Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

juläpple

 

och så raskar rävarna

över isen och jag

 

andas igen vid en brasa

du tänt, värms upp

till ett juläpple

 

flytt ut grisarnas käftar

 

nöjt vid upptäckten

att jag aldrig

lämnar er




Fri vers av molly crayons
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-16 23:08



Bookmark and Share


  Saga-Sofia
Tycker om dina fina små familjebetraktelser. Gott att läsa i en tid då de flesta lämnar varandra.
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons