Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

livliksamlande

illusionen av
många nätter
blinka fånigt i
mörkret
stinka som en
död ros i
avloppet
du sprider liv genom lik
är själv likt ett liv
något att hålla i, ett kliv
ut över avgrunden
några måsten samlade på rad
i djupen ropen
och så -




Fri vers av Turid
Läst 284 gånger
Publicerad 2003-10-01 10:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Turid
Turid