Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
hur vänder man sig för att se sin baksida utan spegelhjälp


klimatiskt

det var inte så många år sedan man hotade med en förestående ny större nedisningsperiod.
nu är det annat ljud i skällan och isar smälter och vattnet stiger och i värme försmäktar tropiska länder.

livsstilsgenererat eller ej
men varmare tycks det bli

fast inte idag!
inte här just nu! isande, bistrig, narig blåser vintervind och man har svårt att ens tänka sig tinande is.
nej! på med kläder, cerat på läpparna, ut och kämpa i vädret.

hemma, inne sen, en glögg för värmen. kärlek, brasa och eld.

sen
får det komma som komma skall
styrt av skilda och stora krafter
och man får tvätta det egna samvetet själv
så gott man nu kan




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-17 11:41



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Så sant, det som hänt har hänt, nu ¨år vi göra det bästa av det bästa,
2009-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP