Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En till dig smultris.


En strimma hopp



När en mörk garderob fylls med smultronsken,

vaknar skuggorna och går hem.






Fri vers av Tony Hermansson
Läst 993 gånger
Publicerad 2005-10-23 21:45



Bookmark and Share


  Smultris
Oj... blir alldeles rörd och varm i hjärtat... Tack min vän...

*Kramar*
2005-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Tony Hermansson
Tony Hermansson