Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kärlek, teater, älskling jag letar




att
jaga sanningen om
kärlek;

att upptäcka
fulheten, en
undran om allt det
fula är
vackert eller

bara en
långsam
förintelse




Fri vers av Sabina Svensson
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-17 13:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson