Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar er alla lika mycket men jag fick ingen chans att rädda dig.




Förlåt mig

Förlåt men jag kunde inte rädda dig..

Mina ord är bara tårar, smärta och en enda besvikelse.

Jag kommer för resten av mitt liv bära den här bördan av att jag av maktlöshet bara kunde rädda ett barn men inte dig..

Jag älskar dig såå mycket! Mitt val är mitt val men du har det kanske bra en då, vad vet jag.

Jag finns i alla fall alltid här den dagen du vill komma hem igen, eller rättare sagt får komma hem igen. Det är helt ok att du inte kan säga dina ord till mig, det räcker att jag vet att du älskar mig.

Älskar dig

Kram mamma




Fri vers av Näckrosen
Läst 350 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-18 08:21



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Berör till tårar. Att inte kunna finnas fullt ut för något av ens barn, måste svida hemskt. Och inget kan få en att få ett sämre samvete än så.
Men du är medveten om det o handlar säkert för deras bästa. Det är stort o speglar ett gott hjärta.

Kram
2009-12-22

  Ronny Berk
en text som berör; förmedlar väl känslor av smärta...och längtan !
2009-12-18

  Quasimodo
Här kärleken stor som en fullmåne !!!
2009-12-18

  vera gade VIP
Kärlek med skuld och sorg - det är mycket att bära...
visar din text ..läsarens medkänsla fångar du...
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Näckrosen
Näckrosen