Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

spegelspegel

vem
möter jag i morgonspegeln
dit jag stelkroppad gått

skall det vara jag det!
han
den där?

skäggige hårrufsige sömndruckne
ansiktsfårade mungipssänkande
kaffetörstige

vem är du, äldre man

du
som ändå
senare
kaffedrucken och ospeglad
rör dig lätt
och känner dig så ung igen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-18 09:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
tycker Om!
kaffedrucken och ospeglad ... bäst :-)
2009-12-18

  Mikael Llewyn Novac
Denna gillade jag starkt!
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP