Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

täcke

nu föll det sig så
att täcket föll och täckte över det som senare skall komma upp vid tö

när senare täckelsen smälter och sanningen oblyg grinar fram ur snön
när det ofrånkomligen skall visa sig
vad vi faktiskt

gömt

trott
och hoppats
vi kunde dränka
som sorger
man dränker i sprit

sorger
som alla dessvärre
visar sin simkunnighet

vissa vårar ser jag inte fram emot
jag förtränger dom
du vet




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-18 10:15



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
sorgernas simkunnighet
vackert och skört
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP