Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stavar och stegtermometer





Vill bara önska
en fröjdefull jul,
klappar i rader
gör julen så kul!

Bordet är dukat
med skinka såklart,
sillabit simmar
av glädje i spat.

God Jul ,sa vörten
rätt ner i grytan,
köttbullar små
knaprigt stekta på ytan.

Rullen i nätet,
melerad och grann,
slåss nu med julkorven
kryddad i vann.

Glädjen är stor,
sjunger julbockens stämma,
rim-knåpspaketen
hos oss hör ju hemma!

Fridefull jul
över nejden må falla,
rimfrostens spegel
jag önskar er alla.

Sen tar vi stavar
och stegtermometer,
knatar och går,
som pumpar-atleter.

Vill bara önska
en fröjdefull jul,
hoppas att Nyår
och Happy blir kul.




God Jul och Gott Nytt!





ME/09















Fri vers av Madjori
Läst 292 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-21 05:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Madjori
Madjori