Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Självdestruktivt

På den långa vägen igen
Den grusiga utan glada bemötande
Allt för inget
Inget är allt

Det blev så fel
Ord var bara ord
Du var inte orden
Mina läppar lekte bara
Och dina öronen hörde falsk sanning

Radera det vill jag
Men är redan ute på vägen
Känner gruset under mina fötter
Irriterande
Självdestruktivt
Jag gick ju den vägen med flit


Långt hem
Mörkt och kallt
Ensamt
Samtiden igen
Ingen framtid
Ödet baklänges

Fel tidpunkt
Fel plats
Fel känsla
Fel jag
Ensam på vägen
Självdestruktivt




Fri vers av Intermezzo
Läst 302 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-18 12:21



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
SvD har inlett en serie om ungas psykiska ohälsa.
Idag skriver de två artiklar om Sofia Åkerman som varit anorektiker och självskadande och som nu snart är färdig sjuksköterska. Hon har skrivit en bok ”Zebraflickan” om sina erfarenheter och håller även föreläsningar. Nu har hon även kommit ut med en faktabok ”För att överleva – om [...]
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Intermezzo
Intermezzo