Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du vet, hon där

Tänk att få chansen
Att klä sig i chockrosa
Utan en hjärtattack
Utan ett vrål
Tänk att få chansen
Att få hjälpa hon där
Du vet hon där
Hon där, du vet
Eller hur?
Hur hon ser ut
Är beroende på dig
Utsidan är dock
Alltid densamma
Hon är i alla fall vänlig


Barmen må svikta lite
Medan Då blir Nu
Medan Farväl blir Hejsan
Medan Hatt blir Sko
Än är det otåligt
Med sanningen
Att se den i blåögat
Blå för inspiration
Öga för vision
Blåögat för hon där
Hon där, du vet


Indigo stjärnhimmel
Inför Medelhavet
Som med intuition
Följer vattenmolekyler
Var du är
Hur mycket latitud
Eller longitud
Åt det hållet
Eller det där hållet
Där hon där bor
Hon där, du vet
Är anonymt


Vilse inom barriären
Varken utanpå
Och inte heller innanför
Spelar ingen djävla roll
Hon där, du vet
Bryr sig inte ett dugg
Om din kärleksromans
Din magknipande förälskelse
Din kärleksnatt
Är totalt ointressant
För den ovetande
För hon där
Du vet, hon där
Eller hur?
TOTALT ointressant





Fri vers av Intermezzo
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-10-05 20:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Intermezzo
Intermezzo