Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nimbus

Nimbus


Något olämpligt flyger förbi
Tvekar på detta ting har nyckeln
Till någon dörr
Att den är frimodig
Och vågar öppna svaret

Inskränkt tills det värsta
Sittandes i ett hörn
Med nyckeln i det förflutna

Borde jag vara rädd
För vad som kan hända
När detta inser
Att den glömt något min sida stan

?

Din gårdag skulle gå till defensiven
När den får reda på att morgondagen
Är svaret på frågan
På det du glömt min sida stan

( Hjärtat,
jag älskar dig)

Vacker som en dag
Passerar föremålet igen

(Inhalera nu,
så exhalerar jag för dig

samarbete)

Vad är detta för varelse
Som jag känner mig så berörd av
Så beroende av
Som bara har en nackdel
Ingen nyckel
Inget svar



(Kämpandet är snart slut,
hjärtat,
vårat kämpande är snart slut
Hörde du?
Kände du?
Att jag inte exhalerade?)

Du flög förbi mig livet,
en vacker dag som denna

(Hjärtat,
jag älskar dig,
för livet du gav mig
Utan svar på något)

Du är mitt nimbus




Fri vers av Intermezzo
Läst 320 gånger
Publicerad 2010-04-03 13:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Intermezzo
Intermezzo