Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan förgäves

Jag väntar in dig
Jag ger dig den tid
Du behöver
Hoppas inte min
Väntan är förgäves
Du är ändå värd
Min väntan
Men dig förväntar
Jag mig inte så
Mycket av




Fri vers av Anjeska
Läst 193 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-12-18 13:22



Bookmark and Share


    baruk
Vackert skrivet om väntan, som dock ofta inte leder till det man vill. Bravo!
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Anjeska
Anjeska