Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egencitat


Ju mer jag älskar dig

Ju mer jag älskar dig
dess mindre jag lik dig.
Ju mer dui älskar mig
dess mer blir jag lik MIG




Bunden vers av baruk
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-18 13:52



Bookmark and Share


  Missi VIP
Alldeles alldeles rätt! Bra
2010-03-06

  Maria T
Att bli älskad är underbart.
Man blommar ut och blir
sig själv
2009-12-20

  En strimma av guld
Det här var en tankenöt.
2009-12-18

  walborg
Wau igen!!!! Har aldrig tänkt så klart och enkelt - just så är det ju!!!
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

baruk