Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tiderna ändras


prassel

förr
prasslades med sedlar

nu fifflas med kort

dock
prasslas understundom än
till vänster

och alltid bland löv




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-12-18 15:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP