Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Extreme Home Make Over!

Oh, my Gud!
Glädjetårarna bara sprutar ur ögonen av lycka på familjemedlemmarna
Ett nytt hus
Ett nytt arbete till mannen i huset
Ett helt nytt liv
Ett helt nytt ljus
Och så levde de lyckliga för resten av deras liv…..

Oh, my Gud!

Ken Cassel
18/12-09.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 238 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-12-18 15:49



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För människor som inte har råd kan det vara lycka.
Jag blev väldigt glad när jag såg att bostadsföretaget vi hyr av dragit av ungefär en tusenlapp på senaste hyresavin p g a att vi inte beställt något underhåll.
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel