Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill att alla barn ska få uppleva en julafton utan alkohol.


Jul för ett barn- Jultävling

Allt vi önskar är en jul utan strul.
Utan dom drycker du tycker gör dig kul.

Vi önskar du snart ska sluta att dricka.
Det stör oss när du får din fåniga hicka.

Vi får våra klappar men du sitter skränar och gapar.
Sen dricker du öl och sitter och rapar.

Vi små får nu göra kväll.
Vi hoppas du somnar så skönt utan gnäll.

Varför pappa ska julen vara så här.
När mamma har gjort sig en massa besvär.

Ligger i sängen och ber om att du förstår.
Nerför kinden rinner en tår.

GOD JUL!




Fri vers (Fri form) av Ezmeralda VIP
Läst 227 gånger
Publicerad 2009-12-18 19:40



Bookmark and Share


    baruk
Instämmer av hela mitt hjärta! Julafton BORDE vara "spritförbjuden" och helst övriga dagar under julhelgen också. Alldeles speciellt när det finns barn! Men kvinnomisshandel - under rusets påverkan - kan vi sannerligen också undvara! Detta kan inte sägas nog mycket! Bra!
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP