Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Citerar några egna små rader, som skrevs en sommar


Och kan du ej lysa som solen

Och kan du ej lysa som solen
så nog kan du lysa ändå,
SAom lilla blyga violen
längst bort i trädgårdens vrå.
Hon bär allra näpnaste kjolen
och blicken är himmelsblå.
Hon kan inte lysa som solen
men se, hon lyser ändå!




Bunden vers av baruk
Läst 267 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-12-18 19:56



Bookmark and Share


  Maria T
Ja visst lyser hon.
Sommarlängtan
2009-12-20

  stenen/ Yv Ericsson
åå! vad denna får mig att längta efter sommar. vilken värme du sprider här med den lilla violen:)
2009-12-19

  walborg
Så ömsint och kärleksfullt skrivet.
2009-12-19

  lycksele
Blomstervackert lysande.
2009-12-18

  Carola Bouvin
Sicken jätte fin hoppfull text... applåder!
2009-12-18

    ej medlem längre
Alldeles, alldeles underbar och ljuvlig!
2009-12-18
  > Nästa text
< Föregående

baruk