Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aldrig får man samvetsfrid


strömdrag

tankemöda
skrivarsvett
förbrukar i slutänden ström

nätet är inte miljöneutralt och grönt
det visar sig
att poeten alstrar både ce-o-två
och strålning

och hurfaen skall en skrivklåding
förhålla sig till det

om han inte vill dra sina kilowatt




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-12-19 08:57



Bookmark and Share


  Christine Sabel
Vi måste ju leva!!!
2009-12-20

  peter markurth
nej aldrig vad jag vet
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP