Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farfar spökar




I mitt gamla föräldrahem kan en dörr slå igen


utan att en levande själ syns till



ibland kan man se en skugga stående på åkern



när dessa sker


säger alla


farfar är här och ser efter oss


det känns bara tryggt och rogivande




Fri vers av arja savela
Läst 379 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2009-12-19 09:02



Bookmark and Share


  Lavinia Röd
Vad härligt!! Det är nog mycket vi inte vet som finns där ute ;)
2009-12-20

  Eva Helene VIP
Fin text! Det känns tryggt när man upplever att de är med oss . . .
2009-12-19

  ospray
Vi är lyckligt lottade, vi som kan känna de gamla som fortfarande finns i närheten och håller ett vakande öga och en vakande hand över oss...gillar det du skrivit och bokmärker
2009-12-19

  Monika A Mirsch VIP
en spännande dörr och en fantastisk farfar du har
hälsa honom från mig, när ni råkas
2009-12-19
  > Nästa text
< Föregående

arja savela
arja savela